Ostatni post z poprzedniej strony:
Wikif, i tak to jest wszystko w koszu.wikif pisze:Tylko co to wszystko ma się do tematu
Panowie ta dyskusia to w innym temacie
Lordam, masz po części rację. Polecam zobaczyć np. formy blue z Nhamunda.
Moderator: Moderatorzy
Ostatni post z poprzedniej strony:
Wikif, i tak to jest wszystko w koszu.wikif pisze:Tylko co to wszystko ma się do tematu
Panowie ta dyskusia to w innym temacie
Ktoś tu się mocno spina i chce coś udowodnić że są u nas lepsze hodowle od Stendkera co innego dzikie paletki a co innego paletki hodowlane które też są bardzo dużo łatwiejsze w hodowli. A ja nie spotkałem żadnych hodowli bezmięsnych owszem znam kilka osób gdzie nie używa mięsa ale tylko i wyłącznie już przy dorosłych paletkach.Hypancistrus pisze:Widocznie sie nie znasz .Olgierd pisze:Wybacz, nie zrobiły na mnie wrażenia. Swoją drogą, ciekaw jestem ile tam trwa proces uzyskania ryby handlowej, bo zazwyczaj dzięki tuczowi mięsem(i wysokiej temperaturze) uzyskuje się to w czasie krótszym o 2-3 miesiące niż w przypadku karmienia po "bożemu".
Reklamujesz dyskowce z Tropheusa w Krakowie a nie podobaja ci sie ryby z jednej z najwiekszych i najbardziej znanych hodowli paletek na swiecie .
Nie ma czegoś takiego jak Paletka a zwłaszcza dzika to po pierwsze.seba pisze: co innego dzikie paletki a co innego paletki hodowlane które też są bardzo dużo łatwiejsze w hodowli. A ja nie spotkałem żadnych hodowli bezmięsnych owszem znam kilka osób gdzie nie używa mięsa ale tylko i wyłącznie już przy dorosłych paletkach.